dissabte, 22 de setembre del 2007

Una festa un pèl aigualida

Avui s'ha celebrat la tercera, i remullada, trobada blogger, a St. Llorenç del Munt.

La idea era estar escalant (en el meu cas, passejant i fent fotos) per diverses zones de St. Llorenç i després, ja al vespre, anar a sopar al restaurant de la Mola.

Però el dia s'ha llevat sospitosament ennuvolat, cosa que ja ha fet preveure que avui seria un dia gris. Tot i això, optimistes de mena, hem mantingut l'esperança que, malgrat que a casa estigués diluviant, amb una mica de sort a St Llorenç potser encara hi trobaríem algun raig de sol.

I així ha estat: hem mantingut l'esperança...fins que finalment, amb el Mohawk, l'Ozzy, el K i el Joan, hem arribat a l'aparcament de can Pobla. Allà, tot just aparcar, ens ha començat a espurnejar. Eren, aproximadament, les 13h.

Poc després, mentre estavem els cinc dins el cotxe, veient com plovia, sense decidir-nos a pujar cap amunt o marxar cap a casa, ha arribat la família grimpaire (el Ramon, la Sílvia, la Irene, la Núria i, és clar, el Pelut) . Un cop tots reunits, hem fet un truc a l'organitzador de la trobada, el PGB, i ell ens ha fet saber que era a la Sardineta de Dalt, ben acompanyat per tota una colla d'escaladors. Com que en aquells moments ja no plovia (o almenys no plovia gaire), finalment ens hem decidit a iniciar el nostre camí.

Quan ens hem reunit amb tota la colla, que portaven ja una bona estona escalant, el dia seguia molt amenaçador i, a més, ha començat a aparèixer la boira. Però, encara optimistes, els més fanàtics han iniciat els rituals per començar a escalar.

Però la il·lusió no ha durat gaire, ja que poca estona després, quan ja s'havien fet els escalfaments i s'havien posat els arnesos i peus de gat, han començat a caure gotetes i, uns segons més tard, ja estàvem tots buscant un bon lloc per posar-nos a recer de la pluja, que cada vegada era més intensa. Eren llavors, més o menys, les 14:15h.

Ha quedat clar en aquell moment que per avui s'havia acabat enfilar-se per les parets, ja que ara regalimaven per totes bandes. Vist el panorama, s'ha decidit fer un truc al restaurant i avisar que no hi aniríem, ja que dels 15-20 que havíem de ser a sopar, sembla que en aquells moments ja només en quedaven uns 8-10.

Diuen que "a quien madruga, Diós le ayuda", i avui això s'ha complert, ja que els més matiners han estat els únics afortunats que han pogut escalar. Els altres, que han arribat al migdia, s'han hagut d'acontentar veient com plovia.

Durant la mitja horeta que hem estat allà sense pluja, només he tingut temps de veure el Tranki fent la Moi indique, un 7b+ del Grafitti (informació cedida pel Mohawk) , però ha valgut la pena, perquè trobo que han sortit unes fotos força xules del seu ascens.


Malgrat el mal temps, afortunadament no hem perdut el bon humor i, com que ja era hora, hem buscat un sostre on poguéssim aixoplugar-nos tots plegats i dinar amb més o menys tranquil·litat. Allà, després del tiberi, hem fet la foto de família. Malauradament, en aquesta imatge no hi apareixen uns quants dels escaladors del dia, perquè quan han vist que la pluja amainava una mica han considerat que ja n'havien tingut prou per avui i que valia més la pena anar cap a caseta, a buscar roba seca per posar-se.

A veure, vaig a passar llista. D'esquerra a dreta hi ha: la Ceci, el Quimi, el MSN, el Piter, l'Alba (amb l'Arnauet en braços), el PGB (al seu darrere), el Tranki (agenollat), la Irene (camuflada amb un buf groc), la Sílvia (traient el cap per darrere), el Joan, el Ramon, la Núria, el Mohawk (i el seu gorro de pescador), el K, el Salva, el Jortx (també traient el cap per darrere), l'Ozzy (també agenollat), el Zombi, la Lux i el Gatsaule. En total, en aquell moment érem 21 persones, però ja he dit que alguns havien marxat abans, així que, d'haver anat tot tal com hauria d'haver anat, hauríem estat allà dinant unes 30 persones!

Quan l'Arnauet (que s'ha despertat llavors) i el Mohawk (que s'havia endarrerit recuperant, junt amb el Tranki i el Joan, unes cintes que havien quedat xapades quan ha començat el diluvi) han acabat de dinar, hem decidit que allà ja no hi teníem res més a fer (no podíem escalar ni aniríem a sopar a dalt de la Mola), així que hem anat fins a un bar on ens hem trobat amb el Birdio i família. Allà, després d'acompanyar un entrepà amb una cervesa, hem donat per acabada la 3a trobada blogger.


Tornaré a passar llista. D'esquerra a dreta: Lux, Gatsaule, PGB, Alba, Piter, MSN, Jortx, Mohawk, Salva, Zombi, Irene, Ramon, Sílvia, Núria, Ceci, Tranki, Birdio i Mimari. Malgrat que no apareixen en la imatge, també hi havia l'Arnauet, les filles del Birdio (la Rinxols i la Tibi), l'Ozzy i la Selene.

En resum, tot i que una mica passada per aigua, aquesta tercera trobada blogger ha estat tot un èxit, ja que no s'ha pogut escalar gaire (uns més que altres), però ens hem reunit allà, malgrat el temps advers, tota una bona colla i considero que ens ho hem passat bé. Per cert, noteu alguna diferència entre aquestes dues imatges?


No, la segona no està borrosa ni la primera millorada amb Photoshop. Són tal com han sortit. Com s'explica la diferència? Doncs molt fàcil: per la boira, que ha aparegut de sobte mentre feia aquestes fotos sense ni tan sols adonar-me'n!!


Doncs res, ja ha passat, amb més o menys fortuna, la 3a trobada blogger. Ara toca començar a organitzar la 4a. Alguna suggerència?

Només dues cosetes més. Primer: espero que aquesta vegada no em desapareguin les fotos, com m'ha passat en el "diccionari". Segon: el Mohawk m'ha dit que ell no farà post (perquè ja l'he fet jo, és clar) , però m'ha demanat que hi posi aquesta imatge en el meu (cosa que vol dir que, en tot cas, les queixes les feu arribar al seu blog).



13 comentaris:

zombi ha dit...

jijiji...
molt xulo el dia!!!!
llastima de la pluja,per que no ploura quan estem treballant?????
el misterio de la vida!!!!!
fins la proxima!!!!!!!!!
salut i roka!!

Jortx ha dit...

Déu ni do el Tranki!

Fer aquesta espècie de Kame-Hame contra un noi amb aquesta cara de bon minyó! :P:P

Anònim ha dit...

Bona crònica cunyada!
Amb aquest post ja m'has estalviat la feina.
Les fotos del Tranki dignes de revista.

Aufwiedersehen!!!

tinkpor ha dit...

Ja ho diu l'Ozzy, m'acabes d'estalviar una feinada.

Tal i com dius, crec que com a trobada va ser bastant exitosa.

PGB ha dit...

Gran resum EsssSelene! ;)

Realment, la trobada va ser un èxit, l'unic que va fallar aquí va ser el temps ;(

Fins la propera!

Anònim ha dit...

Mimari(bel), així es diu.
Llàstima de temps que (us) va fer: Aveure si la propera hi ha més sort i puc aranyar tb la pedra.
Encantat de coneixeus aToTs

Mohawk ha dit...

Bona trobada!, però com ja va dir el Bridio, no és la tercera, que ell ja ho va intentar alguna que altra vegada, je,je,je...

Llàstima de l'aigua, però així tenim alguna cosa més que explicar que sols encadenes...

Ens veiem a la pròxima!!

MSN ha dit...

Curioses fotos de la trobada.
Jo encara tinc la corda a secar! jeje Esperem que a la pròxima hi hagi més sort!

Salut!

Gatsaule ha dit...

Com sempre, una trobada amb molt bon ambient. Molt content de conèixer nous personatges !

A veure si a la propera si afegeixen més amants de la via llarga !

Llorenç ha dit...

Ep!! aquesta ens l'hem perduda!!! tot i que amb la remullada casi que vau escalar tant com nosaltres!!!
Be, is no hi ha cap compromís ens apuntem a la propera, aixó si amb els que fan via llarga! es que l'esportiva ens costa una mica!!! tot i que alguna cosa podem provar!!!!
felicitats per la trobada!

Selene ha dit...

Ostres, em sembla que fins ara cap post meu havia tingut tants comentaris!!

Gràcies a tots per les floretes, que em fan molta il·lusió. I també em fan pensar una cosa: Algú vol ser del meu tribunal la propera vegada que em presenti a les opos? Potser així les aprovo!

lux ha dit...

Boneeesss!!

Moltes gracies Selene!
pel resum i les fotos!!!
sento no treballar al sector de l'educació ;-))))

Molt contenta de haver conegut a un munt de bloggers i de tornar a veure a alguns que ja coneixia :-)

Fins la propera!!

Gemma ha dit...

Una crònica fantàstica!
Ha sigut un gust conèxer a tothom... A veure si el proper cop tenim més sort amb el temps!