Avui he decidit fer-li una mica la competència a la Gemma i posar, jo també, una recepta de postres per fer. Es tracta d'una coca de pinyons força simple, tot i que potser és més adequada per un bon esmorzar, acompanyant el cafetó o, per què no, una tasseta de xocolata desfeta.
Els ingredients necessaris són:
- la pell d'una llimona
- 200 grs de farina
- 200 grs de sucre
- un sobre de llevat en pols
- un iogurt natural o de llimona
- una tasseta d'oli
- una tasseta de llet
- tres ous
- un grapadet de pinyons
I les instruccions sobre com fer-la són:
- Es posa la farina en un bol i s'hi afegeix, de mica en mica, la pell de llimona, el sucre, el llevat en pols, el iogurt, la tassa d'oli, la tassa de llet i els tres ous.
- Es remena tot fins a obtenir una pasta líquida d'un color grogós.
- Es posa en un motllo untat amb mantega i farina i s'hi escampen els pinyons per sobre.
- Es posa tot plegat al forn a uns 170-180 graus durant uns 30-35 minuts aproximadament.
- Es treu del forn, es deixa refredar i ja estarà llesta la coca per menjar.
Bon profit!!
Això és el que m'ha sortit a mi:
.JPG)
Ja sé que estèticament està a anys llum dels que fa la Gemma, però queda moooolt bona!!
Els ingredients necessaris són:
- la pell d'una llimona
- 200 grs de farina
- 200 grs de sucre
- un sobre de llevat en pols
- un iogurt natural o de llimona
- una tasseta d'oli
- una tasseta de llet
- tres ous
- un grapadet de pinyons
I les instruccions sobre com fer-la són:
- Es posa la farina en un bol i s'hi afegeix, de mica en mica, la pell de llimona, el sucre, el llevat en pols, el iogurt, la tassa d'oli, la tassa de llet i els tres ous.
- Es remena tot fins a obtenir una pasta líquida d'un color grogós.
- Es posa en un motllo untat amb mantega i farina i s'hi escampen els pinyons per sobre.
- Es posa tot plegat al forn a uns 170-180 graus durant uns 30-35 minuts aproximadament.
- Es treu del forn, es deixa refredar i ja estarà llesta la coca per menjar.
Bon profit!!
Això és el que m'ha sortit a mi:
Ja sé que estèticament està a anys llum dels que fa la Gemma, però queda moooolt bona!!
6 comentaris:
Ei! Que m'ha sortit competència! :)
Aquestes coques casolanes són les millors, amb el gust tradicional de la coca de l'àvia. Acompanyades d'una rajola de xocolata, són el millor berenar del món!
Entre tu i la Gemma, aquí no hi ha ni deu que pugui fer dieta.
Aufwiedersehen!!!
Ostres, quin esmorzar avui: un bon cafetó acompanyat d'un generós tros de coca! És veritat que potser hi faltava una presa de xocolata, però de totes maneres estava molt bo.
Llàstima que els dies de cada dia, amb les presses per anar a treballar, no pugui gaudir d'un esmorzar així.
Perquè no ens enganyem, les imatges que surten a les sèries de TV, on la família protagonista esmorza tota unida asseguda al voltant de la taula no té res a veure amb la realitat. Però estaria bé poder-ho fer, així potser tots començaríem el dia una mica millor i aniríem pel món amb menys mals humors!
Next trouvé, bollo al buché!!
Haureu de fer trovada bloggers de cuiners/res??
Jo (and co) ens apuntem .... a la degustació :)
S� si una trovada per probar coques
A veure si provo de fer-la i te'n dic alguna cosa !
Publica un comentari a l'entrada