divendres, 13 de juliol del 2012

Una mica de Força

Dimecres, aprofitant que el metge li va dir al Mohawk que li aniria molt bé caminar i, ja que hi érem, posar a prova tant el seu bessó com el genoll, vam decidir anar a fer una excursioneta a una zona que hem voltat ja per totes bandes, però mai deixa de sorprendre'ns: Sau-Collsacabra. Per no forçar gaire la maquinària, vam triar una ruta que segueix una pista totalment apta per a cotxes i sense pràcticament desnivell i que va resseguint un dels cingles que envolten el pantà de Sau, des de Tavertet al Puig de la Força. 

Com que no hi ha gran cosa per destacar, millor no dic res més i us deixo quatre fotos que vam fer. Entre tanta aigua, qui és capaç de trobar la punteta del campanar de Sau?
 



 



3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Un racó realment interessant, tot i particularment prefereixo anar-hi més de cara a la tardor! Espero que la caminada se li posés bé al senyor...

Mohawk ha dit...

Gata, ara que estàs fort no deixis passar la via al Salt de Tirabous (surt a l'última foto). Per mi una de les millors de la zona...

Selene ha dit...

Era una caminada molt fàcil, així que no hi va haver cap problema. A més, va estar ennuvolat pràcticament tot el matí, amb la qual cosa no vam passar massa calor ni ens va fer falta la crema solar. Ara ja estem pensant en la pròxima caminada, que em temo que serà més o menys per la mateixa zona.