dimecres, 28 de febrer del 2007

Ja la tenim liada-2!!

No, no hi ha hagut una altra baralla!! Poso el títol per informar de les novetats del cas que vaig explicar.

La veritat és que ara per ara no puc dir gran cosa, perquè ja sabeu que la "burrocràcia" va molt lenta.

De moment, el nano segueix venint a classe com si res (amb tots els companys a favor seu, és clar) i el profe no ha aparegut per l'institut en tota la setmana.

Pel que fa a les denúncies, encara no sé si el nano, o més ben dit, la seva pobra mare pensa posar alguna denúncia, però potser no ho farà, perquè em sembla que ja sap la joia que té a casa...però potser al final decideixen fer-ho...ja veurem...

Pel que fa a l'institut, es veu que sí pensen posar una denúncia a l'individu, perquè, pel que ens ha explicat avui el director, el nano es va quedar ben descansat abans de rebre la pallissa (vull dir que li va dir de tot al profe, amenaçant-lo de mort i tot). Així doncs, faran una col·lecta de totes les faltes que ha anat acumulant durant el curs i demà mateix ho presentaran a l'inspector que portarà el cas.

De moment les coses estan així. A veure què més passarà...

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Aquest cap de setmana passat, una perla com aquesta, però de Palamós, es va dedicar a arrencar una tanca protectora que havíem posat nosaltres en un espai protegit. I ho va fer amb tanta força, que va caure daltabaix i es va obrir la cama.

Ara tenim la denuncia de la mare contra nosaltres a veure si en pot treure alguna cosa, o sigui que prepareu-vos.

PGB ha dit...

gatsaule, els de l'emporda estan molt tocats per la tramuntana! ;) Igualment... hi ha tant quillo per alla dalt... es realment horroros! :S

Selene, anims al profe i mort als alumnes aquests! A vegades penso que m'hagues agradat estudiar magisteri

Anònim ha dit...

Jo encara somio amb un bat de baseball, una màscaa de kockey i unes quantes hores lliures