dissabte, 10 de gener del 2015

Amunt i avall, però aquesta vegada en vertical

El quart dia a la Gomera, primer dia de l'any, vam decidir canviar una mica d'activitat i anar a conèixer algun dels sectors d'escalada de l'illa. Vam passar el matí un paret amunt i paret avall i l'altra assegurant-lo des de sota, a set graus de temperatura, amb l'anorac ben cordat, guants i gurritu. Sort que anem a les Canàries per fugir del fred de l'hivern!

Després de gastar tota la pedra de la zona, vam agafar novament el cotxe per fer més corbes, però aquesta vegada cap a l'altra banda de l'illa, per anar a visitar la capital, Sant Sebastián de la Gomera. Seguint allò que diuen de "cada loco con su tema", de la capital ens vam dedicar a fotografiar-ne el seu edifici emblemàtic, la Torre del Conde, i alguns dels espectaculars arbres que anàvem trobant a cada cantonada. Bé, i també una merla que ens va venir a saludar mentre anàvem fent les fotos i que, òbviament, també hi va voler sortir.


1 comentari:

Pere de can Peret ha dit...

Està ben pensat, fer l’escapada a un lloc on cadascú tingui possibilitats de fer el que a un l’hi agrada. Felicitats per la sortida i gràcies per compartir-ho!