dissabte, 17 de desembre del 2011

Visitant l'Empordà, per no perdre el costum

Durant el pont de desembre, amb el Mohawk ens hem acostumat a passar quatre dies a l'Estartit i aquest any no n'ha estat una excepció. Aquest cop hi hem anat de dijous a diumenge i, malgrat els pocs dies, hem tingut temps de tot:

Hem fet una tranquil·la excursió pel massís del Montgrí, pujant a cada un dels tres cims i visitant per primer cop el Cau del Duc d'Ullà, que encara no havíem vist mai.

Hem anat a escalar a Sant Feliu de Guíxols, prèvia parada a Palafrugell, per visitar el Vins i Licors Grau, una atractiva botiga que fa temps que ens cridava l'atenció, però on encara mai ens havíem aturat.

Hem dinat com uns senyors en dos dels restaurants de la zona, d'on ja som gairebé clients habituals.

Hem fet una estona el turista, anant a visitar la Ciutadella de Roses, objectiu pendent de feia molt temps.

I, finalment, ja de tornada cap a casa, hem anat a augmentar la nostra col·lecció de fotos de roques foradades, ampliant-la amb la Roca del Moro, prop del Castell de Solius
i una altra situada ben amagada a l'urbanització Mas Rissec de Llagostera.


I, entre tanta activitat, encara hem tingut temps de descansar, veure alguns videos d'escalada un i acabar de corregir exàmens i posar notes del primer trimestre l'altra. L'any vinent, amb tanta tisorada, ja veurem si ho podrem repetir...