dijous, 30 d’abril del 2009

¿Pero, c'ha pasao?

Aquest matí, sobre les 11:30, quan me n'anava cap a la penúltima classe, m'he trobat amb el vestíbul de l'institut ple de policies: mossos, municipals i municipals del poble veí.

Primer he pensat que no és normal que vinguin tants policies a l'hora i he imaginat que potser es tractava d'alguna xerrada de seguretat vial o similar que haurien vingut a fer al centre. Em sonava que avui els de primer tenien una xerrada, però resulta que era sobre l'adolescència, així que no em quadrava que la poli hagués vingut a explicar als nens de primer curs que els sortiran grans a la cara, criaran pèl per totes bandes i, sobretot a les noies, els creixerà el cul i altres parts de la seva anatomia.

Així doncs, alguna cosa greu havia d'haver passat perquè hi hagués tanta presència policial. Recollint informacions per aquí i rumors per allà, al final més o menys he descobert de què es tractava. Resulta que la mare d'un nen (un tal Brian, que ja em direu quin nom d'anar-li a posar) de no sé quin curs, ha rebut un missatge enviat des del mòbil del seu fill dient que tenien segrestat al noiet.

La mare imagino que no haurà conservat gaire la sang freda, perquè abans de trucar a l'institut per comprovar si realment el nen hi era o no, ha anat directament a trucar a la policia per denunciar el suposat segrest. I per la presència de diversos cossos policials, imagino que deu haver telefonat a tots els telèfons que li han caigut a les mans (això o s'han passat entre ells la informació, això ja no ho sé).

Total, que els polis han vingut ràpidament cap a l'institut (pel que he sentit, ha faltat poc perquè fessin una entrada a l'estil Hollywood...), a veure si algú en sabia alguna cosa, i s'han trobat que el noiet era allà, fent classe tan tranquil com si res. Segons sembla, algú li ha pres el mòbil al nen (robat?) i s'ha entretingut fent la gracieta que òbviament no ha fet cap gràcia.

Després he sentit que els polis s'havien endut algú sospitós de ser el causant de tot plegat, malgrat que els nanos anaven dient, ben fluixet, que aquell no hi tenia res a veure perquè ells sabien qui ho havia fet.

Aquí m'he quedat, així que no sé exactament què ha passat després o com acabarà tot plegat. Així doncs, aquí deixo el post, amb la intriga de conèixer-ne el final...


4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Estaka!!! Estaka y mano dura!!

Anònim ha dit...

Aixó ja sembla Ventdelplà!!!
"Herodes no andaba muy desencaminado, defendiendo a ultranza el jarabe de palo".

Lacasadeel ha dit...

eiiiiiiiiiiiiii!això ha de continuar, què més se'n sap?

Selene ha dit...

Doncs, pel que sé, els mossos es van passar dues hores parlant amb el director i suposo que finalment van descobrir alguna cosa.

Ja se sap qui va fer la gracieta, tot i que no sé qui són, ni víctima ni graciós, perquè no els conec.

Si no ho he entès malament, a l'institut s'ha decidit que el "listillo" (o "listillos", que crec que són dos) se n'anirà a caseta cinc dies i cas tancat. Falta saber si la família de la víctima decidirà posar una denúncia i aniran més enllà o ho deixaran córrer tal com està. Amb això ja no hi tenim res a veure nosaltres...

Quan passen coses d'aquestes sempre sento els psicòlegs o similars dient allò de "Són coses de criatures...", com si així s'arreglés tot. Crec que haurien de tenir un càstig exemplar, perquè si no els nanos aprendran (i això ho aprenen moooolt ràpid)que poden fer qualsevol cosa que els doni la gana, perquè no passar absolutament res!!