dijous, 2 de gener del 2014

Trepitjant la lava

El dia 26 tocava la nostra excursió més esperada: la Ruta de los Volcanes; bé, una petita part de la ruta, des de l'àrea recreativa d'El Pilar fins al cràter de la Deseada, passant pel costat del Birigoyo, la Barquita, el Nambroque, el Hoyo Negro i l'espectacular Duraznero.

La ruta no ens va decebre pas. Ens va fer un dia esplèndid, amb molt de sol i poca boira (almenys al matí no, tot i que a la tarda va anar fent acte de presència), que va fer que algú retornés a l'hotel semblant una gamba.

El recorregut està molt ben senyalitzat, a part de molt trepitjat també, així que no té pèrdua. El més curiós del cas és que hi ha pals indicadors amb quilometratge diferent, així que hi ha moments que no queda massa clar si portem cinc quilòmetres recorreguts o ja n'hem fet sis i, per tant, tan sols en falta un per arribar al nostre destí.


Hoyo Negro
Tenerife
Pins amb formes ben curioses
Duraznero
Colada de la Malforada (erupció del 1949)
La Caldera de Taburiente durant el recorregut 
Una tortuga prehistòrica?






A la tarda, després de seguir amb la nostra dieta de dinar pa de motlle amb alguna altra cosa, vam decidir agafar una altra perspectiva de la Caldera de Taburiente, així que ens en vam anar fins al mirador de la Cumbrecita, on potser en vam aconseguir les millors fotografies.


1 comentari:

Selene ha dit...

Em declaro incapaç d'entendre el funcionament del nou blogger amb les imatges. Se suposa que ha millorat, però queden totes mal posades i no és pas culpa meva!!