diumenge, 11 de gener del 2015

Aixo s'acaba...

Divendres, davant de la incertesa temporal, vam decidir tornar a la zona d'escalada del dia anterior, a provar una via que es troba en una bauma. Així, si plovia o feia vent (com va ser el cas) podríem fer alguna activitat igualment. 

Al migdia, per acabar bé la nostra visita a la Gomera, vam decidir anar a dinar a algun lloc on fessin cuina típica de la zona. Volíem provar el restaurant que es troba al mirador de César Manrique, última obra feta en vida d'aquest característic arquitecte lanzarotenc, des d'on es pot contemplar bona part del barranc del Valle Gran Rey, però a l'arribar a la porta ens vam trobar amb què estava tancada, així que ens vam quedar sense poder provar el seu menjar. A la porta no hi havia cap cartell que digués que fessin vacances o res similar, així que no sabem si és que està tancat temporalment o definitivament.

De totes maneres, vam trobar un altre lloc, a Arure, on vam poder provar la salsa almogrote, típica de la zona, junt amb el mojo picón, que ja coneixíem d'altres anys. Així podríem marxar de la Gomera amb un bon gust de boca.

Com que les combinacions aèries són horroroses, pel vol de tornada ja vam preveure anar sense estrès, així que dissabte al matí vam agafar l'avió cap a Tenerife (una petita aventura, ja que no parava de bufar l'aire i l'avioneta va tenir algunes dificultats per aterrar), on vam passar la resta del dia, vam estar voltant pel fantàstic casc antic de la Laguna, vam comprar algun detallet per portar de record i l'endemà al matí ens vam llevar ben d'hora, vam esmorzar ràpidament i cap a l'aeroport a agafar l'avió de retorn a Barcelona. Ara toca anar pensant en què farem el Nadal vinent, tot i que se'ns estan acabant les illes Canàries...El Hierro? Fuerteventura? Repetim alguna de les que ja hem vist?

2 comentaris:

L'ATZUCAC ha dit...

Hola, fa temps que vaig seguint el teu bloc (quan puc !) i quan vaig llegir sobre l'entrada que ara apuntaré, em va fer pensar en la tasca que fas tu (hi ha fotos ben espectaculars):

http://petapixel.com/2015/01/01/photographer-beth-moon-spent-14-years-hunting-worlds-ancient-trees/

Salut !

Selene ha dit...

Està clar que les meves imatges estan a anys llum de les seves!! Però sí que es podria dir que fem una feina similar ;-)