divendres, 3 de gener del 2014

I per acabar...quin mareig!

Últim dia a l'illa, ja només ens faltava per conèixer la zona del nord, on encara no havíem arribat. Vam agafar el cotxe i vam travessar La Palma pel centre des de Santa Cruz a Llanos de Aridane. D'allà ens vam dirigir cap a Garafía, la població situada més al nord-est de l'illa. Per retornar, enlloc d'anar per on havíem vingut, vam decidir descobrir la carretera del nord, que sobre el mapa pintava ben sinuosa. El que vam descobrir és que el mapa es queda curt i que hi ha fins i tot més corbes de les que ens esperàvem! Buf!! 

A l'hora de dinar passàvem per Barlovento i vam pensar fer una parada a l'àrea recreativa de La Laguna, un cràter convertit en bassa artificial on recullen les aigües provinents del vessant exterior de la Caldera. A diferència de dissabte, diumenge no va caure ni una gota, però sí que bufava un ventet més aviat molest, així que a l'acabar de dinar vam pensar que ja en teníem prou, que ja havíem vist allò que volíem veure i podíem donar per finalitzat el nostre viatge. Vam retornar a l'hotel i vam passar la tarda voltant per la zona costanera de los Cancajos, contemplant un mar enfurismat per la força de l'aire. 


Dilluns al matí agafàvem l'avió cap a Tenerife, on havíem d'agafar l'avió cap a Barcelona. Potser per compensar el desastre del viatge d'anada, la tornada va anar com una seda: els vols van sortir puntuals, no vam trobar problemes de cap tipus i vam arribar a la ciutat comtal exactament a l'hora prevista. A partir d'aquí, tornem a la realitat!

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Molt interessant l'illa de la Palma, i ben diferent de les més turístiques, vau aprofitar bé els dies! Veig que vas cuidar al Mohawk amb caminades suaus, molt pa de motlle i pocs desnivells!!

Ara haureu d'anar al Hierro abans que no desaparegui!!

Selene ha dit...

Vols dir que el Hierro desapareixerà?! No sortirà una illa nova al costat?

Quan vam tornar de la Palma tothom ens preguntava si havíem notat el terratrèmol d'El Hierro, que a les notícies havien dit que a La Palma s'havia notat tant...Doncs no sé què estaríem fent nosaltres en aquell moment, però no vam notar absolutament res!!

La veritat és que, malgrat Ryanair, vam poder fer més o menys tot allò que teníem pensat fer, així que no ens podem queixar!! I sí, vam estar a dieta de pa de motlle tota la setmana, sort que a la nit ho compensàvem amb el sopar buffet de l'hotel!