diumenge, 11 de febrer del 2007

Segona trobada blogger a Berga

Ahir vam fer una segona trobada de bloggers, després de l'èxit de la primera trobada que vam fer fa uns mesets a Solsona. Aquesta vegada el lloc escollit va ser Berga, on resideixen alguns dels nostres companys bloggers.

En aquesta segona trobada vam ser força més colla que en la primera, ja que el nombre d'assistents va variar entre els divuit i les vint-i-dues o vint-i-tres persones, força més del que s'havia previst al principi. Total, que pel que fa a la participació, va ser tot un èxit!!

Del tema escalatori no en parlaré, més que res perquè una en lloc d'escalar es va dedicar a fer fotos, ja que poca cosa més hi podia fer allà...

Del que sí puc parlar és del dinar i, sobretot del que més em va agradar, la companyia.

Va ser una llàstima que a la zona de barbacoes hi fes tant de vent, ja que no ens va permetre poder gaudir d'un bon dinar tots reunits al voltant d'una taula. Gràcies a una curiosa i inesperada ràfega de vent, que es va emportar tot el que hi havia sobre la taula de pedra (platets amb olives, berberechos, patates, formatge, un rotllo de paper de cuina, gots diversos, etc.) vam acabar tots aixoplugats sota un cobert que hi havia prop de les barbacoes. Això va fer que el grup quedés dividit en tres grupets, perquè en el cobert hi havia com dues 'habitacions' separades per una paret que impossibilitava que d'una banda es veiés qui hi havia a l'altre costat i, a més, tampoc es veia el personal que s'estava barallant amb la barbacoa, la carn i les botifarres.

A part d'això, crec que internet i els blogs són un gran invent, perquè ens ha permès conèixer gent d'arreu de Catalunya amb qui ens trobem molt a gust. Encara que, qui més qui menys, tots hem parlat a través dels blogs d'uns i altres, això no vol dir que, trobats cara a cara ens haguem d'entendre. Però resulta que sí, que ens veiem per primera vegada a la vida i amb cinc minuts sembla que siguem de la família i que ens coneguem des de sempre. Si fins i tot hi ha qui ens ha convidat a sopar a casa seva i qui ens ha deixat un racó del seu piset per dormir i això que només ens havíem vist abans una o dues vegades i no ens coneixem pràcticament de res! Ho trobo sorprenent. Em fa molta il·lusió haver conegut una gent tan simpàtica i agradable. :-D

Ara toca esperar a que algú s'animi a organitzar la tercera trobada blogger. Però si pot ser, que sigui quan faci més bon temps i, sobretot, en alguna zona on una servidora, que ja té prou feina amb un 'cinquillo' facilet, hi pugui fer alguna cosa a part de tirar quatre fotos...Qui s'hi anima?

Per cert, no he posat fotos perquè, malgrat que en vaig fer moltes (en tenia 83 en total!), el meu coleguita m'ha pres les millors, així que ja les veureu al blog del Mohawk... ;-)

5 comentaris:

ivanG ha dit...

Hola Selene!!
Mes haviat diría que us tinc bastant clixat's de les fotos dels blogs (estic atent!!)
Aixó sí, molt bon rotllo!! tu ho has dit: semblava com si ens coneguéssim de sempre.
A veure quan repetim l'experiéncia i puc convéncer a la meva "senyora" perque s'apunti.
Salutacions i molt de gust d'haver compartit l'estoneta amb tots.

Piter ha dit...

Eps... encantat de coneixer a tothom !!

Sobre lo de una trobada en un lloc més adient estic completament d'acord, jo nomes vaig arrastrarme per 3 vies, pero els braços popeye no van faltar!!

Vaig sentir propostes de l'Oriol de que la proxima a Solius.. allà el grau ja esta més a l'abast de tothom !!

apa.. fins la proxima.

Gatsaule ha dit...

A més sembla que haguem sortit junts tota la vida, tal i com ens vam organitzar per treballar a l'hora de la costellada de manera espontània. I sense mals rotllos !

Selene ha dit...

Sí, això és justament el que vull dir, que trobo que tots plegats ens entenem molt bé, malgrat que pràcticament no ens coneixem de res!

Segueixo pensant que va ser una llàstima que fes tant de vent, perquè d'altra manera el dinar hauria anat molt millor...

Doncs res, a la tercera va la vençuda!!! :-D

Anònim ha dit...

És veritat Selene, a tu és com si et conegués de fa temps.

No sé ben bé per què?

Salut!