dissabte, 30 de setembre del 2006

Ara sí que sí, ja han començat oficialment els problemes!

Ostres, si només portem tres setmanes de classe!!
Ja ho dic jo que els nens cada dia estan pitjor. I no vull dir que siguin maleducats, sinó que estan totalment malament del cap. El dijous passat hi va haver la primera baralla del curs. Explico el que en sé, sempre tenint en compte que és la versió de les meves alumnes, que van ser testimonis directes del succés.
El dijous, a l'hora del menjador, estaven els nanos jugant més o menys tranquil·lament quan, no se sap molt bé perquè, un dels nois (de 1r curs, tot i que hauria d'estar fent 3r...) va començar a donar cops de puny a un altre noiet (també de 1r, però candidat segur a repetir curs l'any vinent). Segons les meves noietes, que van a la mateixa classe de l'agressor, li va donar tants cops a l'altre que gairebé el mata. Dic que és la seva versió, perquè el divendres aquesta víctima va venir tranquil·lament a classe i l'únic signe visible que tenia de la baralla era una petita taca vermella en un ull, però res més.
Per si no n'hi havia hagut prou, a la tarda, quan ja estaven tots a l'aula, però encara no havia arribat el professor, el noi que havia començat la baralla (i repeteixo que no sé encara el perquè, tot i que coneguent els dos implicats me'l puc imaginar...) va començar a pegar a un company de la seva aula (la seva primera víctima era del seu curs, però d'un altre grup), el qual va acabar amb un petit trau al cap (el divendres va venir a classe, però es va estar queixant tot el matí de mal de cap) i després, encara no del tot satisfet, va agafar una taula i la va estampar més o menys contra la paret!
No cal dir que aquest noi, el divendres no va aparèixer per l'institut. Encara no sé com acabarà el tema, però el que és segur és que els seus companys de classe, sobretot algunes noies que estaven molt a prop quan va passar tot i el noi que va rebre sense tenir-ne cap culpa, li tenen una mica de por i no tenen cap ganes de tornar-lo a veure prop seu. Trobo que és un cas molt complicat, perquè encara que la baralla no hagués tingut molta importància (insisteixo, només tinc la versió dels alumnes, així que no sé si realment va estar a punt de matar els seus companys o, com sol passar, ho exageren una mica) aquest noi no pot tornar a l'aula com si res, perquè la resta del grup li fara el buit: no voldran parlar amb ell ni seure al seu costat, més que res per por que no torni a reaccionar un altre dia de la mateixa manera. No sé pas com acabarà tot plegat...

1 comentari:

Mohawk ha dit...

Dèu n'hi do quins alumnes que teniu, no?

I això que aquesta generació ja no va veure el "pressing catch" de Telecinco...je,je,je